0648128135 info@jijstraalt.nl

Weerbaarheidstraining ‘Rots en Water’

Hoe mooi is het om een kind in zijn kracht te zetten?

  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder beïnvloedbaar
  • Assertiever

Met de ‘Rots en Watertraining’ werken we aan de bewustwording van de eigen gevoelens en emoties zoals die lichamelijk tot uiting komen en bewustwording van eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Rots en Water is een psychofysieke training voor jongens en meisjes met als doel om sociale problemen te voorkomen en/of verminderen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast zal het ook de communicatie- en sociale vaardigheden vergroten. Er wordt op een actieve, fysieke wijze vaardigheden aangeleerd en spelenderwijs en via fysieke oefeningen worde de sociale communicatie- en confrontatievaardigheden aangeleerd. Spel en fysieke oefening worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie en kringgesprek.

De training bestaat uit 8 weerbaarheidslessen van 1 uur op de vrijdagmiddag voor kinderen vanaf 8 jaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je, meer informatie over waar de training start. Het invullen van het inschrijfformulier is nog geen definitieve aanmelding.

Tarief:

  • 8 weerbaarheidslessen ‘Rots en Water’ van een uur voor 99 euro.

Ik schrijf mijn kind in omdatWeinig zelfvertrouwenWordt gepestSnel beïnvloedbaarKan moeilijk grenzen aangevenSnel boosErg drukTeruggetrokkenKan niet tegen zijn verliesHaantje de voorsteMaakt moeilijk contact

Sluit Menu