0648128135 info@jijstraalt.nl

Wie ben ik?

Ik ben Irene Weenk en ik werk al geruime tijd als leerkracht en coach in het basisonderwijs. Met kinderen werken is mijn passie. Kinderen laten ervaren wat hun talenten en kwaliteiten zijn, zodat ze zich met deze kwaliteiten en talenten verder kunnen ontwikkelen. Ik wil kinderen er bewust van maken dat ze er mogen zijn en ik wil ze laten stralen!

In mijn werk als leerkracht is mijn rol de laatste jaren veranderd van een sturende leerkracht naar een coachende leerkracht. En wat mooi is het om te zien wat de verandering van deze rol al met kinderen doet. Door deze ervaring wilde ik mij meer richten op het individuele kind en heb ik met veel plezier een kindercoach- en kinderyoga opleiding gevolgd om naast mijn werk als leerkracht een kindercoach en kinderyoga praktijk te starten.

Mijn opleidingen:

2016- NLP Basiscursus

2016/2017- Master EN      ‘Dynamisch Coachen

2017- Cursus Autisme

2018- Trainer Rots en Water voor kinderen bovenbouw en ouder

2018- Kindercoach opleiding bij Magie van Kindercoaching

2018- Kinderyoga opleiding bij Jip en Jan opleiding

2019- Trainer Rots en Water voor basisschoolkinderen

Sluit Menu